Ποιοι είμαστε

Το freshtoday.gr αποτελεί το πληρέστερο online κατάστημα φρούτων, λαχανικών και κηπευτικών, προσφέροντας υπηρεσίες σε ολόκληρη την Αττική. Η δημιουργία του πηγάζει από την ανάγκη των καταναλωτών για γρήγορες, ασφαλείς και ξεκούραστες αγορές προϊόντων μαναβικής.


Συστάθηκε, ώστε να προσφέρει μια εύχρηστη ιστοσελίδα η οποία συνδυάζει μια πρωτοποριακή λύση αγοράς και μεταφοράς των προϊόντων στο χώρο του πελάτη, καθώς και την πολυετή εμπειρία και την εξειδίκευση των συνεργατών της στο εμπόριο φρούτων, λαχανικών και κηπευτικών.


Οι πελάτες μας μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους σε φρούτα, λαχανικά και κηπευτικά δικής μας παραγωγής, υψηλής ποιότητας, με πιστοποιήσεις, ακολουθώντας πιστά τις προδιαγραφές της ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Επιπλέον, μπορούν να βρουν προσφορές σε όλα τα προϊόντα μας και να υποβάλλουν την παραγγελία τους online 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής που εξυπηρετεί τους ίδιους.


Μέλημά μας, η ποιότητα και η άμεση εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας τα καλύτερα και οικονομικότερα προϊόντα καθημερινά στην πόρτα σας.


Εκτελούμε παραδόσεις καθημερινά από τις 12:00 έως τις 20:00. Οι παραγγελίες που λαμβάνουμε μέχρι τις 16:00, εκτελούνται την ίδια μέρα μέχρι τις 20:00 το απόγευμα.

Το κατάστημα RED GOLD (αποκλειστικά χονδρικής πώλησης και αποθήκευσης εμπορευμάτων) με την οποία συνεργαζόμαστε, βρίσκεται στην Κεντρική Λαχαναγορά, θέση Κ22, Αγ. Ιωάννης Ρέντης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2104830438 - 6956656666